15-го квітня підтвердилися найгірші наші очікування, констатовано смерть Радиста-розвідника 3-го окремого полку спеціального призначення Кравченка Дениса Вікторовича.

В неділю 15-го квітня підтвердилися найгірші наші очікування, констатовано смерть Радиста-розвідника 3-го окремого полку спеціального призначення Кравченка Дениса Вікторовича. З 4 квітня знаходячись у відпустці він перестав виходити на звязок, сумісні пошукові дії дали страшний результат. По даному факту проводяться слідчі дії.
Денис Вікторович народився 15.03.1990 року на Херсонщині в селі Чорноморка , Каховського району. Закінчив середню школу та поступив до Юридичної Академії Ярослава Мудрого м.Харків. Після закінчення Академії в 2013 році був призваний Дзержинським РВК до лав збройних сил України де і зразу підписав контракт. З 2014 року приймав участь в проведенні антитерористичної операції на сході країни. В групі спеціального призначення кваліфікувався як спокійна, врівноважена, добра та відзивчива людина.       Свої обов’язки виконував добре та був нагороджений медаллю «За оборону Краматорського аеродрому» та відзнакою міністерства оборони «За взірцевість у військовій службі 3-го ступеню».
Про час, місце прощання та поховання буде повідомлено додатково.