3-й полк вітає з днем частини 58 ОМПБр

Як вже склалась традиція в нашому полку, кожного понеділка ми поряд з державним прапором України та прапором 3-го полку спеціального призначення піднімають прапор наших побратимів. На цьому тижні ми мали честь підняти прапор 58-ї окремої мотопіхотної бригади.

Військовий шлях частини почався з 3-го лютого коли 58 ОМПБр виконувала завдання на Донецькому напрямку, зокрема в Авдіївці та Ясинуватському районі, прикриваючи 30-и кілометровий фронт в районі Авдієвської промзони та Верхньоторецького. З липня 2017 року 58-ма бригада замінила 93-тю бригаду на позиціях в районі Бахмутської траси. Та під командуванням Михайла Васильовича Драпатія якій за час виконання завдань за призначенням у зоні проведення АТО очолював вивід з оточення на Ізваринському напрямі військовослужбовців 72 ОМБр та 3оп СпП.

16 лютого виповнюється 3-и роки з дня формування 58-ї окремої мотопіхотної бригади сухопутних військ збройних сил України, яка на сході України разом із нашими солдатами пліч-о-пліч боронили рідну землю, захищаючи суверенітет Україні та територіальну цілісність.

Від щирого серця вітаємо всіх військовослужбовців 58 ОМПБр з Днем Частини та бажаємо благополуччя, процвітання та мирного неба.