5:1 – впевнена перемога ФК «Кропивницький» в 1/8 Кубку Героїв АТО (ФОТО)

Команда 3-го полку ФК «Кропивницький» в рамках 1/8 Кубку України Героїв АТО з розгромним рахунком 5-1 обіграла киян з ФК «Меридіан-ВІТІ ЗСУ».

Футбольний матч відбувся на центральному стадіоні області “Зірка”. З перших хвилин господарі взяли гру під свій контроль. Одна з перших отак, яку завершував капітан кропивничан, мала закінчуватись взяттям воріт, проте воротар виніс м’яч з лінії воріт. З кромки поля здавалось, що м’яч повністю перетнув лінію, проте суддя мав іншу думку стосовно цього епізоду.

Кропивничани не знітились, а продовжили штурмувати ворота противника, що принесло бажаний результат. Вже до завершення першого тайму у ворота гостей влетіло три сухих м’ячі: на 22, 35, 36 хвилинах відповідно. У другому таймі ФК «Кропивницький» продовжив свою переможну ходу, забивши у ворота суперника ще 2 м’ячі, на 81 та 88 хвилинах. На 87-й хвилині поєдинку гості спромоглись відіграти один м’яч, забивши гол престижу.

Гравці команди 3-го полку ФК «Кропивницький» висловлюють вдячність дирекції стадіону «Зірка» за надану можливість грати на якісному газоні, та всім глядачам за підтримку.