Бійці 3-го полку презентували військову службу під час престижної виставки «Consumer Electronics & Entertainment» (ФОТО)

Військовослужбовці 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго презентували військову службу за контрактом у Силах спеціальних операцій. Вони були запрошені на грандіозну подію: виставку «Consumer Electronics & Entertainment», що відбулася 28-29 вересня у Києві.

Виставка Consumer Electronics & Entertainment (CEE) 2019 – це масштабна виставка електроніки, електротехніки, ігор, розваг, технологій і електротранспорту в Україні. Цьогоріч в ній взяли участь понад 100 лідерів світової індустрії. Паралельно їз нею відбувся фестиваль «CEE Games-2019», в рамках якого команда бійців полку провела дружній матч в «Counter-Strike» з глядачами. Також представила службу в ССпО. Всі бажаючі мали змогу сфотографуватись з військовослужбовцями полку, які прибули на захід в повній екіпіровці, зі штатним озброєнням.

За словами командира роти 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго з позивним Чарлі, участь в подібних заходах – це хороша реклама для військ спеціального призначення, зокрема 3-го полку. Окрім того, з’ясувалось, що далеко не всі громадяни уявляють, що таке війна.

«Спочатку ми були трохи шоковані побаченим та згодом кожен із нас був у захваті.
На фестивалі зустрічались і ті, хто досі не розуміє, що таке війна і що відбувається в нашій країні. Тому ми максимально намагались донести ту атмосферу, в загальних рисах розповісти про наші завдання та своє призначення», – говорить військовослужбовець.