Бійці 3-го полку візьмуть участь у міжнародних військових навчаннях у Німеччині (ФОТО)

Військовослужбовці 3-го окремого полку спецпризначення ім. князя Святослава Хороброго візьмуть участь у міжнародних військових навчаннях «Combined Resolve ХІІ», що розпочнуться днями біля німецького міста Хохенфельц.

«Combined Resolve» проводяться Командуванням ЗС США двічі на рік на базі 7-ї тренувальної бази США і спрямовані на збереження та підвищення оперативної сумісності військ під час об’єднаних операцій. Цьогоріч у навчаннях візьмуть участь близько 5000 військовослужбовців з 21 країни світу.

Під час «Combined Resolve» залучаються всі роди військ, серед них і Сили спеціальних операцій. 3-й окремий полк спецпризначення вдруге бере участь у цих навчаннях. Окрім груп полку також буде представлений штабний елемент.

Зазвичай під час навчань «Combined Resolve» відпрацьовують дії в умовах коли противник вийшов  на театр військових дій Європи – зайняв глибокоешеловану оборону, переходить у наступ з усіма відповідними елементами.

Цього року на навчаннях бійці 3-го полку працюватимуть спільно з ротною тактичною групою 93-ї механізованої бригади ЗСУ.

Завершення навчань заплановано на 27 серпня.

*На фото бійці 3-го ОП СпП під час «Combined Resolve X»