Футбольна команда полку долучилась до висадки ялинокової алеї (ФОТО)

Представники футбольної команди 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго «Кропивницький» взяли участь в екологічному флешмобі. Вчора, 1 лютого, на території стадіону «Зірка» вони висаджували ялинки.

– Сьогодні я прийшов зі своїми друзями військовослужбовцями полку, з якими граємо у полковій футбольній команді. Оскільки часто маємо можливість грати на цьому стадіоні, ми просто не могли лишитись осторонь і не взяти участь у цьому заході,- говорить Сергій Волков, військовослужбовець 3-го окремого полку.

Організатори заходу – керівництво ФК «Зірка». Участь у висадці дерев військовослужбовців 3-го окремого полку спецпризначення вони вважають елементом патріотичного виховання.
– Бійці 3-го полку – це наша окрема дружба футбольного клубу «Зірка» з цими хлопцями. Ми запросили діток з дошкільного навчального заходу і ставимо за мету не лише екологічне виховання, а й патріотичне. Це певний зв’язок між тими хто захищає і кого захищають. Щоб діти знали цих людей, а бійці мали певну моральну підтримку, – говорить Сергій Кашуба, директор футбольного клубу «Зірка».

Окрім військовослужбовців полку та керівництва футбольного клубу в заході взяли участь 25 дітей, вихованців ДНЗ №73 «Червона квіточка». Загалом всі вони висадили 25 дерев. Біля кожного з них встановлять іменні таблички, тож той хто висаджував, доглядатиме за ялинками і надалі.