ІІ-й турнір присвячений Ярославу Шимчику зібрав близько 40 учасників (ФОТО)

У Кропивницькому відбувся ІІ-й турнір з жиму лежачі, присвячений Ярославу Шимчику.

Сьогодні, 27 жовтня, в залі спортклубу «Зірочка» відбувся ІІ-й закритий чемпіонат 3-го окремого полку спецпризначення ім. Святослава Хороброго, присвячений пам’яті військовослужбовця полку Ярослава Шимчика.

Цьогорічний турнір зібрав близько 40 учасників – діючих військовослужбовців полку. Вони виборювали першість в п’яти вагових категоріях. Співорганізаторами заходу традиційно стала Кіровоградська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу.
Почесними гостями турніру були рідні загиблих військовослужбовців полку, зокрема батьки Ярослава. Батько військовослужбовця також взяв участь в турнірі, на етапі змагань серед гостей.

Відкрив ІІ – й турнір з Жиму лежачи командир 3-го полку полковник Олександр Трепак. Він не лише звернувся з вітальним словом до присутніх, а підняв штангу вагою 90 кг.

Про переможців турніру, особисті досягнення його учасників та інші деталі, читайте згодом.

Довідка:

Шимчик Ярослав Володимирович народився 7 червня 1992 року у Гайвороні.

У 2009 році закінчив Гайворонську школу №5. Займався спортом. Служив на посаді радиста 1-го загону, 3-го ОП СпП ім. князя Святослава Хороброго.

З перших днів війни на сході країни брав участь в захисті територіальної цілісності та суверенітету України. Загинув 29 липня 2014 року в районі Латишевого, Шахтарського району Донецької області під час виконання бойового завдання з пошуку пілота СУ-25, збитого терористами.