Мати полеглого спецпризначенця пишається своїм сином (ФОТО)

У Кропивницькому відбулась панахида за бійцем 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго Ігорем Вівчаренком.

Вшанувати пам’ять військовослужбовця прийшли рідні та друзі, товариші по службі. Єпископ Кропивницький та Голованівський ПЦУ Марк відправив панахиду за загиблим.

Оператор групи спеціального призначення старший солдат Вівчаренко Ігор Вікторович загинув 14 квітня 2020 року в зоні проведення ООС при виконання обов’язків служби під час проведення занять з вогневої підготовки, внаслідок вибуху міни у мінометі.

Побратими згадують військовослужбовця цілеспрямованим та наполегливим. Говорять, що ніколи не відмовляв у допомозі.
– Він був гарним спортсменом, виконав нормативи кандидата в майстри спорту. Мав вищу освіту і здобував другу. Він – людина яка весь час намагалась самовдосконалюватись. Це і було однією з причин, через які він пішов до війська, – говорить військовослужбовець 3-го полку Олександр.

Ігор з багатодітної родини в якій виховували шестеро дітей: п’ятьох хлопців та одну дівчину. Старша сестра Олена розповідає, що крім нього у війську служать ще двоє братів. Згадує, яким Ігор був за життя.
– Він був молодим, гарним, веселим. Телефонував. Ніколи не казав де він, говорив, що все добре, просто за містом. Але ж ми розуміли, що він це говорить аби нас заспокоїти, – розповідає Олена Скиба. – Я ще ніколи не бачила такого ставлення до роботи. Він так любив свою роботу, що ходив туди як на свято. Звістка про його загибель для нас стала як грім серед ясного неба. Дуже шкода, що найкращі люди уходять адже найкращі йдуть захищати батьківщину. Шкода, не всі усвідомлюють, що завдяки нашим хлопцям ми маємо спокій, живемо в своїх будинках у своїх сім’ях.

Марія Яківна, мати військовослужбовця сумує за сином, але пишається тим, що він служив у війську та захищав батьківщину:
– Я пишаюсь тим, що у мене такі сини – троє воєнних. Ми любимо Україну.

Вічна слава і вічна пам’ять герою!