На території полку відкрили відремонтований клуб (ФОТО,ВІДЕО)

На території 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго відбулось урочисте відкриття капітально відремонтованого клубу.

Подія відбулась на передодні Дня добровольця. На початку заходу присутні згадали всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання.

На урочистості з нагоди знакової події завітали військовослужбовці та гості частини. Серед них голова облдержадміністрації Андрій Назаренко, заступник голови облради Дмитро Лінько, секретар міськради Олег Колюк, військовий комісар області полковник Ярослав Кучер та інші. У своєму виступі командир 3-го полку полковник Михайло Красотін підкреслив велике значення відремонтованої споруди для житєдіяльності частини.

«Завжди у найтяжчі моменти сучасної історії поруч з нами люди, яким не байдуже. Кожна шефська допомога – є цеглиною у фундаменті нашої боєздатності. Завдяки цій допомозі ми маємо змогу бути присутніми тут і зараз в стінах оновленого клубу частини. Це те місце, де гартуватиметься дух наших воїнів, де зможемо збиратися і слухати виступ нашого оркестру або артистів, які до нас приїздять. Тут зможемо обговорювати нагальні питання, що нас хвилюють. Нарешті, командири загонів зможуть зібрати 100% свого особового складу, – сказав полковник Михайло Красотін. – Від всього особового складу та від себе особисто дякую нашим цивільним керівникам за допомогу, підрядникам за гнучкість та швидкість виконання робіт. Всім тим, хто причетний і долучився до цього проєкту – велике дякую».

Ремонт клубу розпочався у 2019 році коштом обласного бюджету. Голова ОДА Андрій Назаренко подякував бійцям полку за службу та запевнив, що обласна рада та адміністрація завжди готові підставити плече, та почути думку і потреби військовослужбовців.

Начальник Квартирно-експлуатаційного відділу Кропивницького полковник Дмитро Талпа вручив командиру частини символічний ключ від клубу та пообіцяв підтримувати в належному стані відремонтований об’єкт.

Перед військовослужбовцями та гостями заходу виступив лідер гурту «Широкий Лан» Святослав Бойко, який у супроводі полкового оркестру виконав Бойову пісню 3-го ОП СпП – пісню хоробрих.

В продовження заходу на всіх присутніх чекав святковий концерт.