Пам’яті Олега Кулигіна та Євгена Подолянчука (ВІДЕО)

Сьогодні виповнилось чотири роки від загибелі капітана Олега Борисовича Кулигіна та капітана Євгена Петровича Подолянчука.

Олег Борисович Кулигін, працюючи на шахті, все життя мріяв служити своїй країні і захищати її від ворога. З початком війни на сході працював у військкоматі, але добровільно пішов до бойового підрозділу. Вже у 3-му полку спецпризначення звернувся з рапортом до командира та попросив направити його до зони проведення антитерористичної операції. Відсвяткувавши свій 43-й день народження, буквально за кілька днів Олег Борисович вже виконував бойові завдання в складі 3-го ОП СпП на території донецького аеропорту.

Євген Петрович Подолянчук, кадровий військовий, вихованець Національної скаутської організації України «Пласт». Безстрашний воїн, який завжди йшов у бій з піднятою головою, добре знав військову справу, оберігав своїх побратимів і був для них взірцем і гідним командиром. Весь вільний час використовував для саморозвитку, навчався і вдосконалювався сам та допомагав іншим.

В пам’ять про військовослужбовців 3-го окремого полку спецпризначення ім. Святослава Хороброго капітана Олега Борисовича Кулигіна та капітана Євгена Петровича Подолянчука, які полягли захищаючи територіальну цілісність та Державний суверенітет України на території донецького летовища 14 вересня 2014 року, їх побратими розповіли про те, якими офіцери були за життя та про їх останній бій.

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ!