Сьогодні у Кропивницькому був проведений захід присвячений полоненим 3-го полку Сергію Глондарю і Олександру Корінькову.

Сьогодні у місті Кропивницький був проведений захід присвячений полоненим військовослужбовцям 3-го окремого полку спеціального призначення Сергію Глондарю і Олександру Корінькову.

Акцію на підтримку бійців організували родичі та їх друзі. Нагадаємо що військові перебувають в полоні військових бандитських формувань вже понад 3 років.
На заході були присутні друзі та родичі українських спецпризначенців, колишні військові і люди яким не байдужа доля наших біців.

Сестра Сергія Глондара, Людмила Глондара також наголосила, що права українців порушуються за гратами Російської Федерації, оскільки за її словами , ніхто не має доступу до ув’язнених, щоб подивитись в якому вони знаходяться стані.

На даний час відомо, що обох військових утримують в Макіївській колонії. Також на площі Героїв Майдану близько двох десятків містян запустили в небо повітряні кулі до яких були прикріплені статті про права та гідність людини на знак підтримки військовослужбовців які знаходяться в полоні.
Довідково: Військовослужбовці 3-го полку спецпризначення старшина Сергій Глондар та молодший сержант Олександр Коріньков потрапили в полон 16 лютого 2015 року, під час виконання складного бойового завдання у районі Дебальцевого. Військові у складі групи Юрія Бутусова супроводжували колону та потрапили у засідку, декілька військових загинуло, декілька були поранені, іншу потрапили в полон.