Святкування 30-ї річниці створення Збройних сил України.

З нагоди 30-ї річниці створення Збройних сил України, сьогодні, 6 грудня, у 3-му окремому полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго відбулось урочисте шикування.


На початку заходу військовослужбовці полку вшанували хвилиною мовчання полеглих побратимів.
Кращих спецпризначенців відзначили державними нагородами, пам’ятними гравертонами, грошовими сертифікатами, грамотами, подяками та прощання з бойовим прапором.

У вітальному слові, Тимчасово виконуючий обов’язки командира частини подякував всім присутнім за службу та побажав міцного здоров’я, мирного неба над головою та неодмінно – перемоги.
-6 грудня – передусім це свято всіх тих, хто захищає нашу країну від ворогів, піклується про безпеку та обороноздатність нашої держави. Свято тих, хто стоїть зараз на цьому плацу і виконує завдання в зоні проведення ООС. Свято тих, хто представляє нашу державу та Збройні сили в усіх куточках світу. Це також свято всіх чоловіків та юнаків, жінок та дівчат, які піклуються про мир та спокій в наших оселях.
-Від щирого серця дозвольте побажати Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, добра та щастя і мирного неба над Україною! Слава Україні!


Також на шикування запросили волонтерів, яких командування полку привітало з Міжнародним днем волонтера, що відзначався вчора, 5 грудня.


Після завершення урочистостей в частині, наших військовослужбовців відзначили керівництво міста та області та начальник Кіровоградського гарнізону.