У Кропивницькому попрощались з бійцем 3-го полку Ігорем Вівчаренком (ФОТО)

У Кропивницькому провели в останню путь військовослужбовця 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго Ігоря Вівчаренка.

Оператор групи спеціального призначення старший солдат Вівчаренко Ігор Вікторович загинув 14 квітня в зоні проведення ООС при виконання обов’язків служби під час час проведення занять з вогневої підготовки, внаслідок вибуху міни в 82-мм у мінометі.

Сьогодні, 16 квітня, проститись з військовослужбовцем прийшли близькі та рідні, друзі та товариші по службі. Єпископ Кропивницький та Голованівський ПЦУ Марк та протоієрей Іван Шубин відправили панахиду за загиблим в приміщенні кімнати бойової слави полку.

“Зараз ми хочемо засвідчити те, що Ігор був доброю людиною, що в наших серцях він залишиться як гідний громадянин, воїн захисник, добрий син і добрий брат” – наголосив єпископ Марк.

Поховали Ігоря Вівчаренка на Алеї Слави Рівнянського кладовища у Кропивницькому.

“Ваша родина воює разом із нами з перших днів. Ви всі своїми думками з 14-го року поруч з нами: і там під Ізвареним, і всюди. Сподіваюсь, що наша велика родина стане ще ближчою. Ігор був справжнім воїном, я прошу у вас вибачення і дякую, що виховали такого хлопця”, – сказав у своєму виступі командир 3-го ОП СпПП ім. князя Святослава Хороброго полковник Олександр Трепак.

Вівчаренко Ігор Володимирович народився в с. Коробчине Новомиргородського району Кіровоградської області 23 вересня 1996 року. У 2013 році закінчив місцеву школу, а у 2017 – здобув ступінь бакалавра за спеціальністю фізичне виховання, завершивши навчання в КДПУ ім. Винниченка. 1 квітня 2019 року підписав контракт та проходив службу в лавах 3-го окремого полку спецпризначення на посаді оператора групи спеціального призначення.

У Ігоря залишились батьки, четверо братів та сестра.

Командування та особовий склад 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго висловлюють співчуття близьким та рідним військовослужбовця полку.

Слава Україні! Слава Герою!