У Кропивницькому відбувся 2-й футбольний турнір пам’яті Олександра Кондакова (ФОТО)

Другий рік поспіль у Кропивницькому відбувається футбольний турнір на честь героя 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго Олександра Кондакова.

24 червня 2014 року військовослужбовці 3-го полку Олександр Кондаков та Олексій Волохов загинули під час виконання бойового завдання в районі Слов’янська Донецької області. Вертоліт, в якому перебували військовослужбовці збили терористи.

Проведення цього турніру – це є прикладом і меседжем для наступних поколінь, які зростають і вже виросли під час цієї семилітньої війни. І наш обов’язок вкладати цю цеглину пам’яті в стіну пам’яті нашої держави, щоб кожен в суспільстві розумів за що, коли і як віддали свої життя наші герої, – сказав заступник командира 3-го окремого полку спецпризначення ім. князя Святослава Хороброго з морально-психологічного забезпечення Тарас Москаленко.

Цьогоріч за перехідний кубок турніру змагались чотири команди: “Друзі Олександра Кондакова”, “Кущівка”, “Січ” та “3-й полк”. Підтримав турнір меценат Олександр Скляревський.

За регламентом змагань, всі команди зіграли по три матчі – по 2 тайми по 10 хвилин. Команда, що набрала більше очок, стає переможцем.

У запеклій боротьбі кубок турніру завоювала команда “Друзів”. Вони здобули дві перемоги над командою “Січ” з рахунком 3-2 та футболістами з “Кущівки”: 5-2. В очному протистоянні з командою “3-й полк” переможців не виявилось: 2-2. “з-й полк” виграв свої матчі з рахунками 3:1 і 4:2 відповідно, проте через різницю забитих голів команда посіла друге місце.

Всі учасники змагань отримали пам’ятні призи та сувеніри від організаторів турніру та батьків Олександра Кондакова. Кращим гравцем турніру визнали нападаючого команди “Друзі Олександра Кондакова” Дмитро Косман. Кращим воротарем турніру став Руслан Смешко. Обидва отримали в подарунок футболки збірної України з футболу.

Батьки Олександра Кондакова отримали в подарунок футбольний м’яч з автографами всіх учасників турніру.