В мережі презентували кліп присвячений бійцю 3-го полку Роману Бочарову

Перший офіційний кліп гурту “Широкий Лан” на пісню “Татові на небо”, присвячений військовослужбовцю 3-го окремого полку спецпризначення Роману Бочарову презентували сьогодні, 6 грудня.

В День Збройних сил України на офіційному каналі музичного гурту о 10.00 відбулась прем`єра кліпу.
Як йдеться в описі роботи, сюжетна лінія кліпу базується на реальних подіях – історії родини, яка втратила чоловіка і батька на війні, і де дитина надсилає листи «татові на небо». Попри трагічний бекграунд, і кліп, і пісня є оптимістичними і життєствердними. Наш посил – жертва українського народу не є марною, через працю, біль і втрати ми просуваємося до перемоги, виборюючи щасливе майбутнє для своїх дітей.

Над створенням кліпу працювала ціла команда професіоналів: режисер – Олексій Кашпур оператор – Дмитро Патютько, Монтаж – Олексій Кашпур; Акторська група: Андрій Ісаєнко, Софія Вакарук, Микола Стефаник, Володимир Ковбель, Юлія Гапчук.

Значну допомогу у зйомках кліпу надали Командування Сил Спецоперацій та 3-й окремий полк спеціального призначення ім. Князя Святослава Хороброго.

Автори тексту пісні: Святослав Бойко, Тамара Горіха Зерня, музика гурту “Широкий Лан”: вокал – Святослав Бойко, гітара, бек-вокал – Олександр Козинець, гітара – Євген Васил’єв, бас-гітара – Олександр Ладичук, ударні – Едуард Саркіц.

Довідково: Роман Бочаров з позивним «САНТА» народився в Луганську. З початком війни на сході став на захист рідної землі від російських окупантів. Спочатку воював в складі патрульного батальйону міліції особливого призначення “Тимур”, пізніше – «Дніпро – 1» і зрештою – в лавах 3-го окремого полку спеціального призначення.

До війни Роман займався бізнесом, потім був пресвітером у церкві. Разом з дружиною виховував трьох доньок. Після окупації частини Донбасу відвіз родину до міста Дніпра, згодом до Києва.

1 січня 2016 року Роман Бочаров загинув на аеродромі під Краматорськом Донецької області. Вогнепальне поранення, що він отримав, виявилось несумісним із життям.

Сторінка гурту у “Фейсбуці”

Докладніше в розділі В мережі презентували кліп присвячений бійцю 3-го полку Роману Бочарову (ВІДЕО) — Інформаційний портал Кіровоградщини – Гречка – Новини Кропивницький на сайті gre4ka.info