Військовослужбовці 3-го полку виконали чергові нормативи з жиму штанги лежачи

Військовослужбовці 3-го окремого полку спецпризначення продовжують підвищувати власні спортивні показники. Тринадцять бійців виконали чергові нормативи з жиму лежачи.

Двоє військовослужбовців виконали норматив кандидата в майстри спорту України (КМСУ), семеро – норматив 3-го спортивного розряду та троє – 2-го розряду.



Ці нормативи вони виконали під час турніру пам’яті Ярослава Шимчика, бійця 3-го полку, який загинув при виконанні бойового завдання на сході країни. Турнір нещодавно відбувся на території 3-го ОП СпП.
Днями до 3-го ОП СпП завітав президент федерації бодібілдінгу та фітнесу в Кіровоградській області Василь Яременко, який вручив посвідчення про виконання спортивних розрядів військовослужбовцям.


– В 3-му полку спецпризначення велику увагу приділяють спорту, адже готовність військовослужбовців в будь-який момент виконувати поставлену задачу, окрім спеціальної підготовки, залежить і від фізичної вправності та витривалості, а це, серед іншого, досягається регулярними заняттями спортом, – говорить начальник фізичної підготовки та спорту 3-го ОП СпП з позивним Алі.