Військовослужбовців полку відзначили з нагоди Дня захисника України (ФОТО)

З нагоди Дня захисника України відбулись урочистості під час яких нагородили військовослужбовців 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго.

Сьогодні, 13 жовтня, напередодні свята в частині відбулось урочисте шикування. Привітати військовослужбовців прийшли начальник Кіровоградського гарнізону полковник Ярослав Кучер, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, радних з питань АТО Валерій Вєхтєв та волонтерки організації «Армія SOS» Вікторія Касьянова та Оксана Червоная.

На початку заходу присутні вшанували полеглих героїв хвилиною мовчання. Далі відзначені військовослужбовці отримали свої нагороди: бойовий орден За мужність ІІІ ступеня та відзнаки командувача ССО «Іду на Ви» І-ІІ ступенів, грамоти та подяки КОмандувача ССО, міської ради та обласної адміністрації, народну волонтерську нагороду Срібного вовкулаку.

Всі нагороджені отримали свої відзнаки з рук командира віськової частини полковника Олександра Трепака.

– Хочу подякувати вам всім, що в такий нелегий час ви є прикладом і сьогодні отримуєте заслужені нагороди, якими держава і народ України кажуть вам “Дякую”. То ж я вам ще раз дякую за те, що стоїте поруч, за те, що захищаєте Україну, – сказав у вітальному слові полковник Трепак.