ВОЇНИ МИСТЕЦТВА

Напередодні дня народження 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго (04 жовтня 2018 року військова частина відмічатиме 56-у річницю з дня заснування) та з нагоди   Дня захисника України (14 жовтня)  народний артист України Олексій Горбунов та гурт «Грусть Пилота» завітав до нашого полку з виставою «Черная шкатулка».

Олексій Сергійович Горбунов є нашим давнім другом, тому одразу по приїзду до нашої  частини музиканти відвідали оновлений музей полку, екскурсію гостям провів особисто командир частини Олександр Трепак.

Виставою мали змогу насолодитися військовослужбовці полку з сім’ями , родини загиблих військовослужбовців та волонтери, які завжди пліч о пліч з нами стоять на захисті нашої Країни.

Командування частини та увесь особовий склад висловлює слова щирої вдячності народному артисту України Олексію Горбунову та гурту «Грусть Пилота», а також окремо висловлюємо слова вдячності директору Кіровоградського академічного музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького Володимиру Єфімову за надану можливість на безкоштовній основі провести виставу «Черная шкатулка» у приміщенні театру.

І величезні слова подяки Олександру Йосифовичу та Олександру Федоровичу, безпосереднім організаторам, які вклали душу та сили  в організацію прекрасного, теплого та чудового вечора  для всіх нас.