WOD за WODом – до перемоги!(ФОТО)

Сьогодні, на території 3-го окремого полку спеціального призначення ім. князя Святослава Хороброго відбулось традиційне змагання з CrossFit приурочене до 29 річниці з Дня Незалежності.

 

 

 

За право бути кращим – боролися 11 команд-учасників, серед яких була команда Збройних Сил США. Кожна команда складалася з 4-х учасників + 1 запасний.
WOD – або іншими словами кроссфіт комплекс – певний обсяг набір вправ, які необхідно виконати. Всього таких комплексів було три, під час яких сіроманці «штовхали планету» або ж як пише книга – відтискались від землі, підіймали над собою вагу – вправа називається трастери, бігали в бронежилетах на дистанцію 800 метрів після якої одразу ж приступали до виконання 160-разового повторення станової тяги та майже півсотні разів бурпі.

Фінальним комплексом стало штовхання автомобіля вагою понад 2.5 тони, на котрий паралельно потрібно було завантажити, а потім й розвантажити обважнювачі.
Життя починається там, де закінчується зона комфорту – фішкою змагань стало те, що переможці будуть звільненні від щомісячної здачі фізичної підготовки на два роки, тому боротьба за першість була шалена, незабутня, спітніла і виснажлива.